Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon. Door te adverteren op Facebook komt dit voor adverteerders weer een stukje dichterbij. Door gebruik te maken van de campagne mogelijkheden binnen Facebook, is gericht adverteren geen wens meer maar werkelijkheid. Onderschat de campagne niet. Een gerichte actie bereikt al snel vele mensen.

Mogelijkheden adverteren op Facebook
Privé campagne. U kunt een privé campagne opzetten die met een link aan uw persoonlijke Facebook profiel is gekoppeld. Echter is Gorilla Design hier geen voorstander van. U wilt uw familie en vrienden niet bestoken met berichten van uw bedrijf. Effectief is het ook niet aangezien mensen u snel niet meer gaan volgen. Het is wel handig om een profiel te linken aan uw persoonlijke pagina waar u af en toe eens een bericht stuurt.

Advertentie campagne
Een advertentie campagne is doeltreffend en veelzijdig op te zetten. De advertenties bevatten zowel tekst als een afbeelding, waardoor er meer mogelijkheden zijn om je boodschap goed over te brengen. Natuurlijk is het van belang dat deze goed word ingezet. Daarnaast kun je ook kiezen voor een Facebook retargeting campagne. Aan beide campagnes zijn kosten verbonden zoals beheerskosten en de kosten om gebruik te maken van het campagne platform van Facebook.

Voordelen:
– Naamsbekendheid
– Introductie va nieuwe producten
– Groot bereik van nieuwe potentiële klanten
– Vaste klanten staan in uw netwerk
– Direct Sales gericht op bestaande klanten
– 24/7 inzetbaar
– Resultaat is direct te meten