Slim adverteren met Google AdWords 
Met advertenties op Google bent u altijd zichtbaar voor geïnteresseerde (be)zoekers. Direct naast of zelfs boven de zoekresultaten. Wij helpen u deze tekstadvertenties – AdWords – slim en effectief in te zetten. Zodat u op een efficiënte manier meer bezoekers naar uw site leidt.

Snel nieuwe klanten op uw website
Slim adverteren betekent aansluiten bij het zoekgedrag van uw klanten. Welke zoekwoorden gebruiken zij om uw product of dienst te vinden? Als u hierop inspeelt met relevante tekstadvertenties, ontvangt u snel meer (nieuwe) klanten op uw site. Een goede manier dus om uw bereik uit te breiden en mogelijk uw omzet te verhogen.

Geheel verzorgde AdWords campagne
Een effectieve campagne maken en beheren op Google kost tijd. Veel ondernemers hebben die tijd niet. Onze online specialisten regelen het voor u, van de juiste zoekwoorden tot de tekst van uw advertentie. Zodat u voldoende tijd houdt voor hetgeen waar u goed in bent: ondernemen.

Kosten van Google AdWords
De kosten van Google AdWords kunt u zelf bepalen. Google rekent voor elk zoekwoord van uw campagne een ‘prijs-per-klik’. Die prijs wordt bepaald door biedingen in een veiling. Het is belangrijk om het juiste bedrag op het juiste moment te bieden. Hiervoor hebben wij een uniek biedingsysteem, dat tientallen keren per dag de biedingen van alle zoekwoorden van uw campagne controleert en bijstuurt. Dankzij dit systeem en onze ervaring kunnen wij relatief goedkoop kliks voor u inkopen.